Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Χαϊδάρι / Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του οδηγού ταξί - Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον ληστή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαϊδάρι / Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του οδηγού ταξί - Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον ληστή

Ταξί
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Νέα διάσταση στην υπόθεση με τον νεκρό οδηγό ταξί που εντοπίστηκε στο Χαϊδάρι δίνουν τα στοιχεία που προκύπτουν από βιντεοληπτικό υλικό κοντά στο σημείο.

Αρχικά η εκτίμηση ήταν ότι ο 51χρονου οδηγού ταξί στο Χαϊδάρι πέθανε από παθολογικά αίτια ωστόσο νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανότατα ο άνθρωπος τρόμαξε καθώς λίγο πριν τον είχαν ληστέψει. Ευρήματα στο σημείο από το οπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις ενός ύποπτου ατόμου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις ενός υπόπτου ατόμου στις 04:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας λίγο πριν συμβεί η ληστεία και ο θάνατος του αυτοκινητιστή.

Ο ύποπτος αρχικά κινείται με γρήγορο βηματισμό και στη συνέχεια αρχίζει να τρέχει αρχικά στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και κατόπιν στη λεωφόρο Αθηνών.

Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης ιχνηλατούν την πορεία που ακολούθησε μετέπειτα ο ληστής και προσπαθούν να βρουν νέο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχει καταγράψει καθαρό το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα έξι λεπτά πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα και αφού διένυσε απόσταση λίγων χιλιομέτρων ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. Αφού του αφαίρεσε τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, τα πέταξε σε κοντινή απόσταση.

Το θύμα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μια αναπνευστική συσκευή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL