Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.7°C15.0°C
1 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.6°C
5 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.8°C24.4°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.5°C13.5°C
1 BF 92%
Δολοφονία Καραϊβάζ / «Τον σκότωσαν εκδικητικά» λέει η σύζυγός του - Πώς περιγράφει το βράδυ της δολοφονίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Καραϊβάζ / «Τον σκότωσαν εκδικητικά» λέει η σύζυγός του - Πώς περιγράφει το βράδυ της δολοφονίας

Κηδεία Καραϊβάζ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Τους συγχωρώ», λέει για τους δολοφόνους του συζύγου της, Γιώργου Καραϊβάζ, η Στάθα Αλεξανδροπούλου, η οποία περιγράφει το τραγικό συμβάν μέσα από τα δικά της «μάτια».

«Εκείνη την ημέρα δεν άκουσα τίποτα, ήμουν σπίτι με τον γιο μας τον Δημήτρη και τον περιμέναμε. Χτύπησε το κινητό μου και ήταν η γειτόνισσά μας. Με ρώτησε αν έχω αντιληφθεί τον πανικό που επικρατεί στη γειτονιά και της απάντησα όχι. Μου είπε μάλιστα, πως θα κρατήσει αποκλειστικές φωτογραφίες για τον σύζυγό μου», σημειώνει χαρακτηριστικά η ίδια.

«Την ίδια στιγμή», συνεχίζει η κ. Αλεξανδροπούλου, «μου τηλεφωνεί ο Γιώργος Καλλιακμάνης ο αστυνομικός και αρχίζει να με ρωτάει αν είμαστε καλά και εκεί αρχίζω να καταλαβαίνω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά».

Τα όσα περιγράφει στην συνέχεια προκαλούν ανατριχίλα. «Τρέχω και τον βλέπω αιμόφυρτο στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω, αλλά έβλεπα ότι το ασθενοφόρο παρόλο που ήταν εκεί, δεν τον έπαιρνε», αναφέρει για να συμπληρώσει:


«Λίγα λεπτά μετά συνειδητοποίησα ότι το ασθενοφόρο δεν τον παίρνει γιατί ο Γιώργος ήταν νεκρός. Υπήρχε λίμνη αίματος που έτρεχε μέχρι το σπίτι μας»

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου, όταν ερωτάται τους λόγους πιστεύει πως οδήγησαν στην δολοφονία του συζύγου της, απαντά πως «τον σκότωσαν είτε εκδικητικά για κάτι που είχε γράψει και τους ενόχλησε, είτε για κάτι που θα έγραφε, κάτι που θα έλεγε… Σίγουρα για κάτι από τη δημοσιογραφική του οντότητα».

«Πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς»

«Πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς», ήταν τα λόγια του γιού τους όταν αντίκρυσε το αιματηρό σκηνικό, όπως αποκαλύπτει η κ. Αλεξανδροπούλου. «Δυστυχώς είναι ο μπαμπάς, τον σκοτώσανε, μείναμε οι δυο μας», του απάντησε η μητέρα του.

 

«Τους συγχωρώ»

Όπως εξήγησε η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου, δεν θέλει να δει αυτούς που της στέρησαν τον άνδρα της, ούτε να τους πει κάτι. Όμως τους συγχωρεί και ζητά «από τους ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα να κάνουν κάτι κακό, να μην το κάνουν».

«Το να παίρνεις μια ζωή δεν αξίζει με όσα χρήματα και να σου δώσουν. Είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι είτε είναι στην φυλακή για εμένα δεν αλλάζει κάτι, αυτό που λείπει είναι ο δικός μου άνθρωπος», συνέχισε.

Ωστόσο, αν η ίδια είχε την δυνατότητα να πει κάτι στον σύζυγό της, θα ήταν ότι τον αγαπάει. «Απλά θα ήθελα να έχουμε χρόνο. Δεν περίμενα τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο, δεν τη φανταζόμουν», εκμυστηρεύεται.

«Και αυτός μου έλεγε “δεν διανοούμαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην είσαι δίπλα μου”. Δυστυχώς εγώ ξυπνάω κάθε πρωί και δεν είναι δίπλα μου», είπε η κυρία Αλεξανδροπούλου, φανερά συγκινημένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL