Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.7°C
1 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
1 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.0°C18.2°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.7°C21.4°C
3 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C16.3°C
0 BF 100%
Δολοφονία Καραϊβάζ / Αθώος δηλώνει ο 40χρονος συλληφθείς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Καραϊβάζ / Αθώος δηλώνει ο 40χρονος συλληφθείς

Μηχανή της αστυνομίας
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Αθώος δηλώνει ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ πριν από δύο χρόνια έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, δηλώνοντας μάλιστα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Alpha που του μίλησε, ότι η σύλληψή του έχει γίνει λόγω της προεκλογικής περιόδου και υπήρχε ανάγκη η αστυνομία να εμφανίσει κάποια επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 40χρονος, ο οποίος μίλησε μέσα από τα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ, τονίζει ότι «οι δολοφόνοι του κ. Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι με οικογένειες, στη φυλακή. Εγώ θα αποδείξω ότι δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα και σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου, να τη διαβάσει όλος ο κόσμος».

«Γελάω δυστυχώς. Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω εισαγγελέα και ανακριτή ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κ. Καραϊβάζ θα μείνουν έξω», πρόσθεσε ο ίδιος.

Επιπλέον, η σύντροφος του 40χρονου εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο το βαν της εταιρίας τους βρισκόταν κοντά στη γειτονιά του σπιτιού του Γ. Καραϊβάζ την ημέρα της δολοφονίας και την προηγούμενη, δήλωσε ότι μοίραζαν διαφημιστικά φυλλάδια της εταιρίας καθαρισμού που διατηρούν.

Το βανάκι που εμπλέκεται στη δολοφονία Καραιβάζ
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τρία άτομα τα οποία αναζητούνται.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακισμένος, εκτός από τον 40χρονο ο οποίος κατηγορείται και για εμπλοκή σε υπόθεση δολοφονίας στο Γαλάτσι, βρίσκεται και ο 48χρονος αδελφός του. Και οι δύο, στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές.

https://www.youtube.com/watch?v=T-11m4BML5s

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα και η αδερφή του Γ. Καραϊβάζ μέσω της δικηγόρου  Ρ. Παυλέα, μιλώντας το πρωί στο Mega έθεσε θέμα ελλιπούς φακέλου της δικογραφίας που παρέλαβε η πλευρά της οικογένειας.

«Υπάρχουν 10.000 συνομιλίες που λείπουν, έχουν εξαφανιστεί, 10.000 συνομιλίες του Γιώργου. Μπορούν να μας τις βρουν; Εκεί μέσα υπάρχουν πάρα πολλές απαντήσεις». «Ζητήσαμε και πήραμε, εγώ και ο κ. Χαριτάτος, να ακούσουμε τα CD. Η αστυνομία είπε, γράφει πάνω όταν παρακολουθεί, από την ημέρα τάδε ως την ημέρα τάδε. Και έχεις όλο το φάκελο, όλες τις ημέρες ... υπάρχουν 10.000 παρακολουθήσεις που λείπουν, αυτό διαπιστώσαμε με τον κ. Χαριτάτο ... προκύπτει από τους αριθμούς, η ΕΥΠ δίνει έναν αριθμό, από τάδε ως τάδε ημερομηνία ... ξαφνικά, βλέπεις ότι "κόβονται"», σημείωσε η δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Έχουμε ζητήσει με αίτημά μας -όχι για τον Καραϊβάζ, για τον κατηγορούμενο, επειδή όλα αυτά συνδέονται, τις 10.000 συνομιλίες που εντοπίσαμε ότι λείπουν», όπως διευκρίνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL