Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
16.6°C21.1°C
1 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.6°C19.4°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.0°C18.8°C
1 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.7°C21.9°C
4 BF 40%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.7°C16.9°C
0 BF 82%
Σοκαριστική καταγγελία / Τη βίασε έξω από strip club ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σοκαριστική καταγγελία / Τη βίασε έξω από strip club ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις της

Βιασμός στη Λ. Συγγρού
UNSPLASH.COM

Σοκαριστικό περιστατικό βιασμού από 28χρονο συνάδελφό της κατήγγειλε 32χρονη γυναίκα. Μάλιστα, έκανε λόγο για ποτό που της προκάλεσε αδιαθεσία και απώλεια μνήμης.

Με βάση τα όσα κατήγγειλε το θύμα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, η 32χρονη μαζί με συναδέλφους της – μεταξύ των οποίων και ο κατηγορούμενος – βγήκαν όλοι μαζί έξω και στην αρχή βρέθηκαν σε ένα μπαρ στα Μελίσσια.

Στο μαγαζί, όπως περιέγραψε η ίδια, κατανάλωσε ποτό που της προσέφερε ο άγνωστος σε εκείνη μπάρμαν, το οποίο πυροδότησε αδιαθεσία και απώλεια μνήμης. Ύστερα εκείνη και η παρέα της αποχώρησαν από το μπαρ και συνέχισαν την έξοδό τους σε strip club στην Λ. Συγγρού.

Τα όσα έπονται σοκάρουν

Το 32χρονο θύμα υποστήριξε πως λόγω της αδιαθεσίας της δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους στο μαγαζί και παρέμεινε στο αυτοκίνητο, όπου αποκοιμήθηκε.

Όταν μετά από κάποια ώρα συνήλθε, αντιλήφθηκε πως ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της και είχε τοποθετήσει το κεφάλι της στα γεννητικά του όργανα!

Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως ένιωθε πόνο, δεδομένο που την έκανε να πιστεύει πως ο κατηγορούμενος πιθανώς την βίασε προχωρώντας και σε άλλες πράξεις ασέλγειας σε βάρος της, όσο ήταν αναίσθητη από το ποτό.

Η 32χρονη μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και υπεβλήθη σε εξέταση. Παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ το τμήμα Ασφάλειας Ακρόπολης διενεργεί έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL