Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.0°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.1°C
0 BF 100%
ΕΣΗΕΑ κατά Μαρινάκη / Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές κατά δημοσιογράφων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΣΗΕΑ κατά Μαρινάκη / Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές κατά δημοσιογράφων

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
(EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ)

Απάντηση στη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε χτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά δημοσιογράφων δίνει η ΕΣΗΕΑ, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του προέδρου του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα».

«Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν  κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο» τονίζει η ΕΣΗΕΑ.

Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) χαρακτηρίζει μη ανεκτή και άκρως προσβλητική τη συμπεριφορά του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, απέναντι σε δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ την περασμένη Δευτέρα.

«Ο κύριος Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο, που καταδικάζεται από όλους» τονίζει η ΠΟΕΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσερχόμενος στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, και τους υπόλοιπους πέντε εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs, με θέμα την διαιτησία, καθώς περνούσε μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου είπε χαμογελώντας: «Όλα τα σκατά μαζεμένα».

https://youtu.be/eUWsLcK2jdw

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL