Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Κρήτη - Βιασμός 11χρονου / Στον εισαγγελέα o 66χρονος –Ταυτοποιήθηκε γιατρός που πλήρωνε για να βιάζει το αγοράκι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη - Βιασμός 11χρονου / Στον εισαγγελέα o 66χρονος –Ταυτοποιήθηκε γιατρός που πλήρωνε για να βιάζει το αγοράκι

Κακοποίηση
ΑΠΕ

Μια νέα δυσώδης υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας 11χρονου αγοριού που έχει ίδια χαρακτηριστικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, βρίσκεται υπό διερεύνηση στο Ηράκλειο της Κρήτης με τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τρίτη (28/3) ο 66χρονος λυράρης ο οποίος θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης παιδοβιασμού του 11χρονου και της πώλησής του και σε άλλους άντρες που κακοποιούσαν σεξουαλικά τον ανήλικο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 66χρονος μουσικός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του ανήλικου και φέρεται να βιάζει το παιδί, από το 2018 ενώ παράλληλα είχε φτιάξει προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα όπου και εξέδιδε το 11χρονο αγόρι σε παιδοβιαστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον 66χρονο έχει ταυτοποιηθεί ένας γιατρός ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα. 

Ο 46χρονος γιατρός υπηρετεί ως ουρολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ένας απ' αυτούς που είχε βιάσει επί πληρωμή τον 11χρονο, όπως αναφέρει το Cretalive. Σε βάρος του  με απόφαση του υπουργείου Υγείας ξεκίνησε ήδη πειθαρχική διαδικασία και τέθηκε σε αργία.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται ακόμα 29 άτομα που φέρεται να είχαν μπει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπου ο 66χρονος εξέδιδε τον 11χρονο.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του αγοριού βρήκε κάποιες φωτογραφίες με ευαίσθητο περιεχόμενο στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού της και ενημέρωσε τις αρχές.

Ο 66χρονος φέρεται να είχε στοχοποιήσει το αγόρι και να παρακολουθούσε το πρόγραμμα των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του. Όπως αναφέρει το Cretalive, ο μουσικός φέρεται να το περίμενε απ’ έξω, εξαναγκάζοντας το κάποιες φορές, υπό την απειλή μαχαιριού, να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του και να μην πάει στο μάθημα του.

Ο ίδιος είχε «ανεβάσει», σε σχετικές πλατφόρμες γνωριμιών, φωτογραφίες του παιδιού για να βρίσκει πελάτες, ενώ φέρεται να έχει δημιουργήσει μάλιστα τουλάχιστον τρία ψεύτικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων «προωθούσε» το ανήλικο παιδί.

Η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL