Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Ηράκλειο Κρήτης / Νέα υπόθεση παιδοβιασμού με «άρωμα» Κολωνού - Δικογραφία «βόμβα»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηράκλειο Κρήτης / Νέα υπόθεση παιδοβιασμού με «άρωμα» Κολωνού - Δικογραφία «βόμβα»

Βίαζαν και εξέδιδαν ανήλικο στην Κρήτη
(Φωτογραφία αρχείου) UNSPLASH.COM

Υπόθεση «Κολωνού» στο Ηράκλειο Κρήτης με δικογραφία «βόμβα» που εμπλέκει γνωστό μουσικό και νοσοκομειακό γιατρό της περιοχής. Θύμα ένα 15χρονο, πλέον, παιδί, το οποίο τότε ήταν μόλις 11 ετών.

Όπως πληροφορεί το Cretalive.gr, συνελήφθη 66χρονος καλλιτέχνης κρητικής μουσικής και έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένας 46χρονος εμπλεκόμενος. Η Ασφάλεια Ηρακλείου αναζητά περισσότερα άτομα που φαίνεται να είχαν εμπλακεί στην υπόθεση.

Οι δράστες φαίνεται να κακοποιούσαν σεξουαλικώς το ανήλικο, ενώ ο 66χρονος «εγκέφαλος» της υπόθεσης εξέδιδε το παιδί μέσω πλατφόρμας.

Οι αρχές αναζητούν συνολικά 29 χρήστες της πλατφόρμας. Ένας από αυτούς, φέρεται πως είναι γιατρός νοσοκομείου.

Ταυτόχρονα, οι γονείς του ανήλικου, φαίνεται να μην είχαν ιδέα για όλα αυτά που περνούσε το παιδί τους στα χέρια των κακοποιητών του.

Δικογραφία σοκ

Βιασμός κατ’ εξακολούθηση, παιδική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον ανηλίκου, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση: Όλα αυτά περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου και αφορά στο διάστημα από το 2018 έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Αναλυτικότερα, όταν το παιδί ήταν ακόμη 11 ετών, ο 66χρονος φέρεται να το προσέγγιζε επί δύο χρόνια επικαλούμενος φιλία μεταξύ εκείνου και των γονιών του ανήλικου θύματος. Ακολουθώντας αυτή την τακτική, κατάφερε να αποσπάσει την εμπιστοσύνη του 11χρονου παιδιού.

Έτσι, από το 2020 έως και το 2023, ο 66χρονος φαίνεται πως κακοποιούσε το παιδί σεξουαλικά, απειλώντας το πως εάν μιλήσει για την κακοποίησή του θα βλάψει την οικογένειά του.

Πως δρούσε ο «εγκέφαλος»

Οι πηγές του cretalive.gr, αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος φωτογράφιζε το παιδί γυμνό ή με εσώρουχα. Είχε μάλιστα «στήσει» ιστοσελίδα με σκοπό να προσεγγίζει «πελάτες».

Ο 66χρονος είχε τρία fake προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, επικοινωνούσε με διάφορα άτομα αποστέλλοντάς τους το πορνογραφικό υλικό που απαθανάτιζε με το ανήλικο θύμα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL