Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.0°C17.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
3 BF 62%
Θεσσαλονίκη / Προφυλακιστέος ο 62χρονος που κλείδωσε τα παιδιά του στο IX και πήγε να το ανατινάξει
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Προφυλακιστέος ο 62χρονος που κλείδωσε τα παιδιά του στο IX και πήγε να το ανατινάξει

Ο 62χρονος με κουκούλα στο κεφάλι συνοδεία αστυνομικού και δημοσιογράφων με κάμερα και μικρόφωνο
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 62χρονος που κλειδώθηκε μαζί με τα 2,5 ετών παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη αερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής κι έγινε αντιληπτό από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των διδύμων (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι) η οποία κάλεσε την άμεση δράση. 

Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς από την έντονη δυσοσμία στο όχημα τα παιδιά είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει ευτυχώς η ζωή τους. 

Κατά την απολογία του την Πέμπτη (23/3) ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, αρνήθηκε, σύμφωνα με το grtimes.gr τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως προφυλακίστηκε.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

https://www.youtube.com/watch?v=FVqHCupr9G0&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.grtimes.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL