Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
Νέα Σμύρνη - 14χρονη / Πώς αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη - 14χρονη / Πώς αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας

Κοριτσάκι φοβισμένο κάθεται με τις παλάμες στο πρόσωπό της
Φωτογραφία αρχείου: Pixabay

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση με το 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα μαστροπείας και η οποία διαμένει σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία κατά περίπτωση εναντίον τριών ατόμων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τρεις συλληφθέντες (29, 25 και 24 ετών) παραπέμφθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ οι αρχές αναζητούν ένα ακόμα άτομο, που φέρεται να είχε επαφή με την 14χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αναζητούσαν την ανήλικη η οποία αρχικά έφυγε από την δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, στις 19 Μαρτίου και επέστρεψε την Δευτέρα πρωί. Ωστόσο, λίγο αργότερα, έφυγε ξανά και επανεμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης. Το κορίτσι φέρεται να είχε «εξαφανιστεί» δεκάδες φορές από τη δομή, για λίγες ώρες και στη συνέχεια να επέστρεφε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η κοινωνική λειτουργός της δομής φιλοξενίας που μένει η 14χρονη, προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές αφού πρώτα έλαβε πληροφορίες από φίλη της ανήλικης, σύμφωνα με τις οποίες η τελευταία διατηρεί επαφές με έναν 29χρονο.

Στη συνέχεια, η κοινωνική λειτουργός - σε επικοινωνία με την 16χρονη αδερφή του θύματος απέκτησε πρόσβαση στο κινητό της ανήλικης και έτσι κατάφεραν να κλείσουν ραντεβού και να παγιδεύσουν τους δράστες. Η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε την αστυνομία η οποία προχώρησε πρώτα στη σύλληψη του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται παράλληλα το κινητό τηλέφωνο του ανθρώπου - - με το ψευδώνυμο «Ταχίρ» - που πιστεύεται ότι είχε τον ρόλο του μαστροπού. Ο τελευταίος φέρεται να εξέδιδε το κορίτσι έναντι του ποσού των 100 ευρώ και να κανόνιζε τα ραντεβού με τους «πελάτες» που κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη, μέσα από τα social media.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι οι δύο συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι είχαν συναντήσει το κορίτσι, αλλά όχι ότι την βίασαν. Πάντως φέρονται να είπαν ότι τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους τις αποτρόπαιες πράξεις. Μάλιστα στα τηλέφωνά τους η αστυνομία φαίνεται πως έχει βρει βίντεο, αλλά και συνομιλίες για την συνάντησή τους με το κορίτσι. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL