Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
Δράμα / Εργατικό δυστύχημα με θύμα οδηγό γερανοφόρου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δράμα / Εργατικό δυστύχημα με θύμα οδηγό γερανοφόρου

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον δρόμο
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Θλίψη στη Δράμα με τον θάνατο 44χρονου ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη εν ώρα εργασίας.

Ο άτυχος άντρας, ο οποίος ήταν χειριστής γερανοφόρου οχήματος, τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη σε επιχείρηση, όπου είχε πάει για να «μοντάρε» ένα καινούργιο μηχάνημα. 

Ο 44χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο δυστυχώς «έφυγε» από τη ζωή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Δράμας, Γιώργο Σαβρίδη, η υπόθεση ερευνάται από την επιθεώρηση Υγιεινής και Ασφάλειας.

Μιλώντας στα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας» την Παρασκευή, ο κ. Σαβρίδης είπε ότι «δυστυχώς έφυγε η “μπουκάλα” που είναι πολύ βαριά και έπεσε στο πόδι του, το οποίο και διέλυσε. Τον χειρούργησαν στο Νοσοκομείο Δράμας αλλά δυστυχώς ο εργαζόμενος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, πιθανόν από έμφραγμα. Η υπόθεση ερευνάται από την επιθεώρηση Υγιεινής και Ασφάλειας. Το περιστατικό καταγράφηκε και πρόκειται να πάρουν καταθέσεις από συναδέλφους του. Δεν γνωρίζουμε ακόμη επ’ ακριβώς τις συνθήκες».

Και πρόσθεσε ακόμα ότι «το εργατικό κέντρο Δράμας, έχει τονίσει πάντως πολλές φορές ότι θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους των επιχειρήσεων. Δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι χάνουν τη ζωή τους, όπως φαίνεται και από τα περιστατικά που είχαμε όλα τα τελευταία χρόνια στις επιχειρήσεις των εξορύξεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL