Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.1°C
2 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
2 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.8°C18.6°C
0 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
20.2°C20.2°C
1 BF 54%
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / Όλες και όλοι στη γενική απεργία της Πέμπτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / Όλες και όλοι στη γενική απεργία της Πέμπτης

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στηρίζοντας «τον αγώνα των εργαζομένων για αλήθεια και δικαιοσύνη, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων, για τη στήριξη των συγκοινωνιών και συνολικά των δημόσιων αγαθών», και καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν ηχηρό παρών στην γενική απεργία της Πέμπτης.

Όπως τονίζει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο και τα σωματεία τους, που αγωνίζονται ενάντια στην απαξίωση και τη διάλυση του ΟΣΕ, και προειδοποιούσαν επί μήνες την κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με τους κινδύνους που υπήρχαν για την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών».

Τέλος η ανακοίνωση καταλήγει «στηρίζουμε και συμμετέχουμε δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα»!

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Όλες και Όλοι στη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων την Πέμπτη 16 Μαρτίου!

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων για αλήθεια και δικαιοσύνη, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων, για τη στήριξη των συγκοινωνιών και συνολικά των δημόσιων αγαθών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο και τα σωματεία τους, που αγωνίζονται ενάντια στην απαξίωση και τη διάλυση του ΟΣΕ, και προειδοποιούσαν επί μήνες την κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με τους κινδύνους που υπήρχαν για την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL