Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.1°C
2 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
2 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.8°C18.6°C
0 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
20.2°C20.2°C
1 BF 54%
Θεσσαλονίκη / Αστυνομική βαρβαρότητα - «Άρπαξαν και έσυραν» τον Μιχάλη Τρεμόπουλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Αστυνομική βαρβαρότητα - «Άρπαξαν και έσυραν» τον Μιχάλη Τρεμόπουλο

Τρεμόπουλος
screenshot.glomex

Σε απίστευτη αστυνομική βαρβαρότητα επιδόθηκαν αστυνομικοί για να προσαγάγουν περίπου 14 άτομα μεταξύ των οποίων και τον πρώην Ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο που διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά της κοπής δέντρων στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί μπροστά στις κάμερες «τσουβάλιασαν» και «έσυραν» τους ανθρώπους προκειμένου να τους προσαγάγουν προκαλώντας οργή στους παρευρισκόμενους και όχι μόνο.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο του ΟΡΕΝ αστυνομικοί επιχείρησαν αρχικά να απομακρύνουν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο επιτρέποντας του, στη συνέχεια, να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και να παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όταν, όμως, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε αστυνομικοί κυριολεκτικά «βούτηξαν» και «έσυραν» μέχρι το περιπολικό τον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Την ίδια βάρβαρη πρακτική ακολούθησαν οι αστυνομικοί και με τις υπόλοιπες προσαγωγές.

Η διαμαρτυρία των μελών των οικολογικών οργανώσεων για την κοπή 41 δένδρων από το σημείο είχε ξεκινήσει από τις 7 το πρωί της Δευτέρας.

«Αυτή τη στιγμή στην πλατεία αρχαίας αγοράς ήρθαν οι εργολάβοι από τον Δήμο Θεσσαλονίκης να κόψουν τα δέντρα με τη βοήθεια της αστυνομίας.

Απειλούν να μας συλλάβουν! Δεν υποχωρούμε!» Είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Τρεμόπουλος λίγο νωρίτερα στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL