Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.8°C16.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.1°C15.1°C
0 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.1°C16.8°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
10.7°C11.2°C
0 BF 87%
Βιασμός 12χρονης - Κολωνός / Η μητέρα ζητά να καταθέσουν οι ψυχολόγοι που είδαν το παιδί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης - Κολωνός / Η μητέρα ζητά να καταθέσουν οι ψυχολόγοι που είδαν το παιδί

Άνθρωποι με κουκούλα σε αυτοκίνητο
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κάθε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό αρνήθηκε για άλλη μία φορά η 37χρονη μητέρα της κατά τη σημερινή συμπληρωματική απολογία ενώπιον της 33ης ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης υπέβαλε αιτήματα στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ η οποία έχει εξετάσει την κόρη της προκειμένου να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη. Ειδικότερα ως προς το σκέλος εκείνο που η ανήλικη αναφέρεται σε μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση.

Επιπλέον, η υπεράσπιση ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει για κατάθεση για τον ίδιο λόγο και την παιδοψυχολόγο που παρακολουθεί το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 37χρονης, Απόστολο Λύτρα, «η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη βρίσκεται εντός φυλακής».

Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας της, η οποία κράτησε περίπου πέντε ώρες, η μητέρα της 12χρονης οδηγήθηκε πίσω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL