Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Μανώλης Γλέζος / Η ηχηρή απάντηση της συζύγου του στις δικαιολογίες της ΓΣΕΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μανώλης Γλέζος / Η ηχηρή απάντηση της συζύγου του στις δικαιολογίες της ΓΣΕΕ

Ο Μανώλης Γλέζος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Να ζητήσει συγνώμη από την υπάλληλο, που «την εκθέσατε» και όχι από την ίδια, καλεί τον γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, Γωγώ Αργυρού, μετά την καταγγελία της σχετικά με το τηλεφώνημα – πρόσκληση του αείμνηστου αγωνιστή της Αριστεράς, τρία χρόνια μετά τον θάνατό του, στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, η Γωγώ Αργυρού με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, μετά την απάντηση του Δ. Καραγεωργόπουλου χαρακτηρίζει «ατυχές και άδικο» το να ρίχνει η ΓΣΕΕ την ευθύνη σε μία υπάλληλο καθώς εκτός των άλλων «δείχνει την "κανονικότητα" της άποψης να ρίχνουμε σε άλλους τα δικά μας σφάλματα».

«Όταν δεν έχετε επικαιροποιήσει τη λίστα των ονομάτων με τους οποίους έχει επαφή η ΓΣΣΕ, το να μιλάτε για λάθος της υπαλλήλου, αν μη τι άλλο είναι και ατυχές και άδικο και δείχνει την "κανονικότητα" της άποψης να ρίχνουμε σε άλλους τα δικά μας σφάλματα. Επιτρέψτε μου να σας προτείνω να ζητήσετε συγνώμη από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε», σημειώνει η ίδια χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου σύμφωνα με την οποία, το τηλεφώνημα - πρόσκληση «είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας».

Παράλληλα, ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ ζητώντας συγνώμη εξηγούσε ότι το τηλεφώνημα αφορούσε τον συνεπώνυμο πολιτικό, Μανώλη Γλέζο, ο οποίος είναι αναπληρωτής Γραμματέας της Τ.Ο. Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ.

«Στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα» εξήγησε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Γ. Αργυρού περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε αναφέροντας: «Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει

- Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο,

- Τι θα θέλατε;

- Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ.Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.

- Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;

- Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω.  Είχα κάποια τηλέφωνα...

Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη "δυσάρεστη" θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL