Live τώρα    
27°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
25.2°C29.7°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.0°C26.2°C
3 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
28 °C
26.0°C30.9°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
24.7°C26.0°C
1 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.6°C24.6°C
3 BF 44%
Τέμπη / Χυδαία σπέκουλα και προπαγάνδα της Ομάδας Αλήθειας για λογαριασμό της ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη / Χυδαία σπέκουλα και προπαγάνδα της Ομάδας Αλήθειας για λογαριασμό της ΝΔ

Εκπαιδευτικής μηχανοδηγός μιλά στην ΕΡΤ
(SCREENSHOT)

Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και αθλιότητας το ψευδεπίγραφο «ενημερωτικό» site Ellada24.gr.  

Σε βίντεο που ανήρτησε στο twitter, εμφανίζει μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης εκπαιδευτή μηχανοδηγού, παρουσιάζοντάς τον να καταλήγει την επιχειρηματολογία του ως εξής: «Ο Σταθμάρχης έκανε λάθος».

Μόνο που η πραγματική, δίχως περικοπές, δήλωση του εκπαιδευτή έχει ως εξής: «Ο Σταθμάρχης έκανε ένα λάθος, το αναγνώρισε ο ίδιος ο άνθρωπος από την αρχή ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Αλλά, το ανθρώπινο λάθος δεν πρέπει να υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας να το καλύψει; Και ποια είναι αυτή η δικλείδα ασφαλείας; Είναι το σύστημα των φωτοσημάτων».

Ο χυδαίος προπαγανδιστής που περιέκοψε το βίντεο αυτό, αλλάζοντας το νόημά του, δεν ντράπηκε ούτε τα άσπρα μαλλιά του συνταξιούχου μηχανοδηγού, ούτε τα δάκρυά του. Ούτε καν το εθνικό πένθος για την πρωτοφανή τραγωδία.

Η ΑΥΓΗ έχει καταδείξει σε πλειάδα δημοσιευμάτων (τα οποία ουδείς έχει επιχειρήσει να διαψεύσει) ότι το «ενημερωτικό» site Ελλάδα24, αποτελεί παραμάγαζο της Ομάδας Αλήθειας, προκάλυμμα για τη διασπορά της χυδαίας προπαγάνδας της.

Το Ελλάδα24 ανήκει στην εταιρεία Adjustment IKE, εταίροι της οποίας είναι οι Κίμων Μπένος και Κωνσταντίνος Δογάνης. Οι «Κίμων και Κώστας» είναι κομματικά στελέχη της ΝΔ. Ήταν μετακλητοί στο Μέγαρο Μαξίμου επί Αντώνη Σαμαρά, και από το 2015 και έπειτα διαχειριστές και υπεύθυνοι, κατά ομολογία τους, του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ με την επωνυμία Ομάδα Αλήθειας.

Τόσο η Ομάδα Αλήθειας όσο και το «ενημερωτικό» παραμάγαζο Ellada24.gr έχουν μεγάλα έξοδα λειτουργίας (διαθέτουν τηλεοπτικό στούντιο, απασχολούν μοντέρ, δημοσιογράφους, τον ακροδεξιό σκιτσογράφο Κώστα Παπανίκο, τον τηλεσχολιαστή Γιάννη Κουτσομύτη και άλλους), αλλά άδηλους πόρους. Ουδέποτε απάντησαν στις ερωτήσεις της ΑΥΓΗΣ από πού προσπορίζονται τα έξοδα λειτουργίας τους.

Σε κάθε περίπτωση (κι από όπου κι αν προέρχεται), «άξιος» ο μισθός τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL