Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Νέο Ηράκλειο / Σύλληψη 18χρονου για την αιματηρή επίθεση κατά 17χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέο Ηράκλειο / Σύλληψη 18χρονου για την αιματηρή επίθεση κατά 17χρονου

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη σύλληψη ενός 18χρονου ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε επίθεση κατά δύο 17χρονων στο Νέο Ηράκλειο, το βράδυ της Τετάρτης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Η επίθεση την ομάδας των 8 ατόμων, έγινε σε υπόγεια διάβαση δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ όταν μία ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε δύο 17χρονους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η ομάδα των αγνώστων είχε  δώσει ραντεβού με τους δύο 17χρονους προκειμένου να λύσουν προσωπικές διαφορές.

Τα μέλη της ομάδας φέρεται να επιτέθηκαν στους ανήλικους με κλωτσιές, μπουνιές καθώς και ένα αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα ο ένας 17χρονος να τραυματιστεί στην πλάτη και στα πόδια, ενώ στο φίλο του προκάλεσαν ελαφρύτερα τραύματα.

Ο δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  Την συμπλοκή αντιλήφθηκαν περαστικοί και επενέβησαν να τη σταματήσουν, με τους δύο νεαρούς να ξεφεύγουν και μπαίνοντας σε καφετέρια.

Στο ΚΑΤ, όπως μεταδίδει το ertnews οι γιατροί έκαναν ράμματα στα πόδια και την πλάτη στον 17χρονο, διαπιστώνοντας ότι το χτύπημα στην πλάτη επέφερε τραύμα και στον πνεύμονα, το οποίο έπρεπε να τεθεί υπό παρακολούθηση και παρέμεινε νοσηλευόμενος στη θωρακοχειρουργική κλινική του ΚΑΤ.

Από την έρευνα της αστυνομίας ταυτοποιήθηκε για την επίθεση ένας 18χρονος που αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τους δύο 17χρονους ως το άτομο που ξεκίνησε τον καυγά. Τα θύματα δεν ήταν σε θέση να καταθέσουν ποιος από τους δράστες έφερε το μαχαίρι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για των εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκομένων συνεχίζονται.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL