Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Τάκης Θεοδωρικάκος / Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την έρευνα σχετικά με την υπόθεση του γιου του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τάκης Θεοδωρικάκος / Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την έρευνα σχετικά με την υπόθεση του γιου του

Τηλεοπτικές κάμερες στη ΓΑΔΑ
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ανακοίνωση σχετικά με καταγγελία αποστρατευθέντος αξιωματικού για συγκάλυψη υπόθεσης που αφορούσε τον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου δίνει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 22/11/21, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων. Την έρευνα σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας διεξήγαγε ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και το πόρισμα αυτής υπογράφεται από τον αρχηγό και τον υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα, «διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα. Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού για την υπόθεση του γιου του.

«Ο συκοφάντης επιχείρησε να με βλάψει πολιτικά και η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσθέτοντας ότι «θα τους πάω μέχρι τέλους καθώς με την τιμή και την υπόληψη του γιου μου και της οικογένειάς του δεν θα παίξει κανείς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ύστερα από γραπτή εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δόθηκε την 26 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό ελέγχου 4 ατόμων, την 21 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Την έρευνα, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με αυτό, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL