Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Πλειστηριασμός / «Μας πετάνε στον δρόμο» - Παίρνουν το σπίτι καρδιοπαθή με τρία παιδιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πλειστηριασμός / «Μας πετάνε στον δρόμο» - Παίρνουν το σπίτι καρδιοπαθή με τρία παιδιά

screenshot
glomex.com

Αντιμέτωπη με τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας της βρίσκεται μία πενταμελής οικογένεια. Ο καταγγέλλον δανειολήπτης ο οποίος είναι και καρδιοπαθής αναφέρει ότι παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που έκανε για να κάνει συμβιβασμό, μέσα σε λίγες ώρες χάνει το σπίτι του.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο OPEN «τους πρότεινα να τους πληρώνω ένα τίμημα τον μήνα, σαν ενοίκιο, αξιοπρεπές. Δεν το δέχτηκαν. Τους είπα ότι θα βρω αγοραστή, δεν το δέχτηκαν και με ειδοποίησαν τελευταία στιγμή, Κυριακή μεσημέρι, ότι πρέπει αμέσως να φύγω και Δευτέρα πρωί έρχονται να μου πάρουν το σπίτι, να με ξεσπιτώσουν» είπε.

«Θα έρθει ο δικαστικός επιμελητής, ίσως και με αστυνομία. Άμα μου κλείσουν το σπίτι, τι να κάνω, θα φύγω, θα ξεσπιτωθώ. Θα μείνω στον δρόμο, δεν έχω πού αλλού» δήλωσε απογοητευμένος.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, η αντικειμενική αξία της κατοικίας του εντολέα της υπερβαίνει για λίγο τα όρια που τίθενται ανά κατηγορία. «Αυτό αυτομάτως τον βγάζει από αυτή τη δικλείδα ασφαλείας, από το παραθυράκι που θα μπορούσε να προστατευτεί.  Καλείται να δει τι θα κάνει για να στεγάσει την πενταμελή του οικογένεια. Έχει τρία προστατευόμενα παιδιά», εξήγησε η δικηγόρος.

Ο κ. Γιάννης σταμάτησε να πληρώνει γύρω στο 2010, όταν απολύθηκε από τη δουλειά του. Το 2004 είχε πάρει στεγαστικό δάνειο των 275 χιλ. ευρώ το οποίο πήρε για να ανακατασκευάσει ένα διαμέρισμα της οικογένειας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL