Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.3°C25.8°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
24 °C
21.0°C24.9°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.3°C25.2°C
2 BF 40%
Περιφέρεια Αττικής / Κανονικά τα σχολεία την Παρασκευή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Περιφέρεια Αττικής / Κανονικά τα σχολεία την Παρασκευή

Μαθητές σε σχολείο
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα καιρικά φαινόμενα υποχωρούν αύριο και ως εκ τούτου όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

«Με δεδομένο τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική» αναφέρει χαρακτηριστικά η Περιφέρεια Αττικής.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής «παραμένει σε ετοιμότητα».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη καταγράφηκαν σημαντικά προβλήματα, καθώς λόγω της νεροποντής δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ σημειώθηκαν και καθυστερήσεις στο μετρό λόγω διακοπής ρεύματος. Στη γραμμή 1 ακινητοποιήθηκαν συρμοί και στις γραμμές 2 και 3 τις καταγράφηκαν καθυστερήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL