Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Nαυάγιο στα Κύθηρα / Βρέθηκε ακόμα ένα πτώμα κοντά στο πολύνεκρο ναυάγιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Nαυάγιο στα Κύθηρα / Βρέθηκε ακόμα ένα πτώμα κοντά στο πολύνεκρο ναυάγιο

EUROKINISSI/ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

Σε απόκρημνη ακτή δίπλα στο σημείο του πολύνεκρου ναυαγίου με μετανάστες που είχε σημειωθεί στις 5 Οκτωβρίου στα Κύθηρα, βρέθηκε την Τρίτη πτώμα αγνώστου σε προχωρημένη σήψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Ομάδα Εθελοντών Κυθήρων το πτώμα εντόπισε περαστικός και δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν ανήκει σε κάποιον από τους 11 αγνοούμενους του ναυαγίου σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων.

Όπως τονίζεται από την Ομάδα Εθελοντών η πολιτεία οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε εξέταση DNA προκειμένου να υπάρξει ταυτοποίηση να αποδοθεί η σορός στους οικείους του.

Παράλληλα από η Ομάδα Εθελοντών Κυθήρων καλεί τις αρμόδιες αρχές, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, να ολοκληρώσουν τον έλεγχο της περιοχής προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα μακάβρια ευρήματα. «Καλές οι γιορτές και οι βραβεύσεις, αλλά αυτό που προέχει είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Τονίζουν επίσης ότι «η ηθική και ο πολιτισμός όλων μας αυτό επιβάλουν. Οι εθελοντές των Κυθήρων δεν ξέχασαν ούτε τους ανθρώπους που χάθηκαν και τον πόνο των συγγενών τους, ούτε τα βλέμματα αυτών που σώθηκαν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL