Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
Μπακογιάννης - Μεγάλος Περίπατος / Νέο ράβε - ξήλωνε στην Πανεπιστημίου – Σάλος στο Twitter
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπακογιάννης - Μεγάλος Περίπατος / Νέο ράβε - ξήλωνε στην Πανεπιστημίου – Σάλος στο Twitter

Μεγάλος περίπατος

Έχει χαθεί ο λογαριασμός στο έργο του Μεγάλου Περιπάτου. Είτε κάποιος το δει από άποψη κόστους, είτε από άποψη αισθητικής, είτε από άποψη αποτελεσματικότητας, αυτό το έργο καταφέρνει να ταλαιπωρεί το κέντρο της Αθήνας.

Ένα νέο κεφάλαιο στην διαδικασία - ταλαιπωρία του «κεντρικού σχεδιασμού» διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες στην Πανεπιστημίου όπου ο Δήμος Αθηναίων υπό τον Κώστα Μπακογιάννη, ξηλώνει τα πεζοδρόμια για να τα … αντικαταστήσει με καινούργια.

Μεγάλος Περίπατος

Ο φαύλος κύκλος προβλημάτων του Μεγάλου Περιπάτου συνεχίζεται και αυτές τις μέρες οι μπουλντόζες και οι σπασμένες πλάκες αντικατέστησαν τις ζαρντινιέρες και τα παγκάκια κάνοντας την εικόνα ακόμα πιο αποκαρδιωτική.

Σε επικοινωνία που είχε το avgi.gr με τον δήμο Αθηναίων, μας ανέφεραν ότι αυτές είναι οι «πρώτες εργασίες» αποξήλωσης και αντικατάστασης πεζοδρομίων στο πλαίσιο της ανάπλασης της Πανεπιστημίου. Υπενθυμίζοντας ότι η Πανεπιστημίου δουλεύετε τμηματικά  ώστε να επιτευχθεί η διαπλάτυνση της οδού, και η τοποθέτηση νέων δέντρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ τα πεζοδρόμια στην Πανεπιστήμιου θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν και τα τελευταία που χρειάζονταν αντικατάσταση, αν κάποιος αναλογιστεί τα υπόλοιπα που υπάγονται στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εικόνες όμως με τα σπασμένα πεζοδρόμια και οι επιπτώσεις του πρόχειρου αυτού σχεδιασμού της πολυδιαφημισμένης ανάπλασης της Πανεπιστημίου αλλά και ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης κέντρισε για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των χρηστών στο Twitter.

Τα σχόλια πέφτουν βροχή με τους χρήστες να τρολάρουν τον Κώστα Μπακογιάννη. Ο Μεγάλος Περίπατος συνεχίζει και το νέο μεγαλόπνοο σχέδιο είναι η Μεγάλη Αντικατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL