Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Ξυλόκαστρο / Μία ημέρα μετά τον θάνατό της 45χρονης ο Δήμος ανάρτησε πρόσληψή της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξυλόκαστρο / Μία ημέρα μετά τον θάνατό της 45χρονης ο Δήμος ανάρτησε πρόσληψή της

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ
Newsit

Ετεροχρονισμένα ανάρτησε ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης απόφαση πρόσληψης γυναίκας που σκοτώθηκε ενώ εργαζόταν στην αποκομιδή απορριμάτων, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Διαύγειας.

Αναλυτικά, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου έγινε γνωστό ότι σε τροχαίο δυστύχημα θύμα ήταν 45χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, όταν ΙΧ που οδηγούσε 36χρονος έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της περιοχής Κάτω Πιτσά.

Μία ημέρα μετά, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας αποκάλυπτε ότι η άτυχη γυναίκα παρότι εργαζόταν στον Δήμο ήταν ανασφάλιστη, τονίζοντας ότι «ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και να  βρίσκεται στο κρατητήριο», καταγγέλοντας ότι κρύβεται.

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις στη Διαύγεια, ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης την ίδια ώρα «ανέβαζε» απόφαση με την οποία εμφανίζεται να προσλαμβάνει το θύμα του τροχαίου. Δηλαδή, στις 9 Ιανουαρίου και μετά το θάνατό της, δήλωσε ότι έγινε πρόσληψη με ημερομηνία εγγράφου την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, πριν το δυστύχημα...

Δείτε ολόκληρη την απόφαση στα σχετικά έγγραφα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL