Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Ξυλόκαστρο -Αποκάλυψη σοκ / Ανασφάλιστη η 45χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο σε απορριμματοφόρο εν ώρα εργασίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξυλόκαστρο -Αποκάλυψη σοκ / Ανασφάλιστη η 45χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο σε απορριμματοφόρο εν ώρα εργασίας

photo ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανασφάλιστη, «μαύρη» εργασία και δήμοι που άγνωστο πώς πληρώνουν με «μαύρα» υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας αποκάλυψε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (8/1) στο Ξυλόκαστρο, με θύμα μια 45χρονη μητέρα δύο παιδιών που βρήκε φριχτό θάνατο στο απορριμματοφόρο του δήμου όπου εργαζόταν.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, μιλώντας στο Mega, κατήγγειλε ότι τόσο η άτυχη γυναίκα όσο και ο οδηγός του απορριμματοφόρου που δούλευαν στον δήμο Ξυλοκάστρου ήταν ανασφάλιστοι.

«Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και να  βρίσκεται στο κρατητήριο» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, καταγγέλοντας τον δήμαρχο ότι κρύβεται από τη στιγμή που σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα.

Ο Νίκος Τράκας, δήλωσε ακόμα ότι θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει το υπουργείο Εσωτερικών και κάλεσε τον δήμαρχο να απαντήσει με ποιον τρόπο δημόσιος φορέας πληρώνει με «μαύρα» εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ ανέφερε ότι είναι πάρα πολλοί οι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας δήμων, ειδικά στην Περιφέρεια, γεγονός που είναι γνωστό από το καλοκαίρι στο υπουργείο Εσωτερικών. «Από το καλοκαίρι έχουμε ζητήσει συνάντηση με το υπουργείο Εσωτερικών για να θέσουμε το πολύ σοβαρό θέμα αλλά απάντηση δεν πήραμε», δήλωσε ο Νίκος Τράκας.

Το  τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Κάτω Πιτσά τα ξημερώματα της Κυριακής (8/1)  όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο την ώρα που οι υπάλληλοι εκτελούσαν εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων.

Ο 36χρονος κινούνταν στην Παλαιά Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Δερβένι, όταν προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο που προπορευόταν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 45χρονης δημοτικής υπαλλήλου, που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου, δηλαδή στην ειδική θέση εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL