Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.0°C
2 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.8°C18.1°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.0°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.6°C18.0°C
5 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.3°C12.9°C
0 BF 100%
Ομαδικός βιασμός 15χρονου / «Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά - Είναι πολύ άρρωστο»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ομαδικός βιασμός 15χρονου / «Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά - Είναι πολύ άρρωστο»

Περιπολικά της ΕΛΑΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

«Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο. Είναι άρρωστο πολύ». Με τη φράση αυτή ο ο Εμμανουήλ Διαμαντάρας, δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων του ομαδικού και συστηματικού βιασμού 15χρονου από συμμαθητές του, έδωσε τον τόνο της δυσώδους υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Διαμαντάρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο πελάτης τους δεν έχει συλληφθεί καθώς ήταν σε διακοπές και ότι εμφανίστηκε την επομένη ημέρα στην αστυνομία όταν η οικογένειά του έμαθε ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι τους και τον αναζητούσαν.

Όπως υποστήριξε, ο ανήλικος πελάτης του «καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στην μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις. Είδε το βίντεο από την άλλη φορά και είπε πως είναι παρόμοιες οι πράξεις». 

«Δεν υπήρχε προσυνεννόηση. Τα παιδιά όλα είναι συμμαθητές από την πρώτη γυμνασίου. Έγινε δύο φορές αυτό. Το παιδί πήγαινε στο σπίτι αυτό γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Δεν είχαν καμία διαφορά τα παιδιά. Αυτό που παλιότερα γινόταν με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε με πιο άγριο τρόπο, με πολύ άρρωστο τρόπο. Είναι άσχημο και τραγικό», υποστήριξε ο συνήγορος του ανήλικου. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL