Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C15.3°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
9.0°C13.8°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
8 °C
7.9°C14.1°C
0 BF 87%
Κώστας Φραγκούλης / Αναίτιες προσαγωγές στην Αθήνα - «Έχουμε εντολές»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Φραγκούλης / Αναίτιες προσαγωγές στην Αθήνα - «Έχουμε εντολές»

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αναίτιες προσαγωγές σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ασκληπιού εν όψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που είναι προγραμματισμένη να γίνει στα Προπύλαια.

Συγκεκριμένα όπως κατέγραψε στην κάμερα του ο ανταποκριτής του avgi.gr, Κώστας Παπαντωνίου  σημειώθηκαν 3 προσαγωγές από την ομάδα Δράση. Σε ερώτηση ρεπόρτερ για τους λόγους που τα άτομα κρατούνταν, ο επικεφαλής απάντησε ξερά «εντολές», ενώ στην αρχή επιχειρήθηκε ν' αποκρυφθεί το γεγονός.

Άγνωστο παραμένει αν τα τρία άτομα κατευθύνονταν προς την κινητοποίηση ή ήταν περαστικοί. Μάλιστα προσπαθώντας να μάθουν ποια ακριβώς ήταν η έκνομη ενέργεια που διέπραξαν, άκουγαν απειλητικά την ερώτηση «θα συνεργαστείτε και θα μπείτε (στο μεταγωγικό) ή όχι;»

https://youtu.be/2gffyP_OpDo

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας αρχικά είχε εξαγγελθεί ότι θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος, όμως στη συνέχεια άλλαξε η τοποθεσία και θα γίνει στα Προπύλαια.

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα έκλεισε για λίγη ώρα με εντολή της ΕΛ.ΑΣ και στη συνέχεια άνοιξε και πάλι για το επιβατικό κοινό, ενώ δόθηκε εντολή να κλείσει ο σταθμός Πανεπιστήμιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL