Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Ειδικό Σχολείο Πύργου / Έβαλαν τον καυστήρα πετρελαίου μέσα στις τουαλέτες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ειδικό Σχολείο Πύργου / Έβαλαν τον καυστήρα πετρελαίου μέσα στις τουαλέτες

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΛΕΙΑ- ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑμεΑ
(FACEBOOK)

Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως δημοσιότητας από το ειδικό δημοτικό σχολείο Πύργου, καθώς ο καυστήρας πετρελαίου έχει τοποθετηθεί μέσα στις τουαλέτες ΑμεΑ. Με νωπή στη μνήμη τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες, μετά από την έκρηξη που έγινε στο λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου, οι γονείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα η Αγαθή Ρηγοπούλου, Προέδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Ηλείας «ΗΛΙΣ» μετά από επίσκεψη της στο συγκεκριμένο σχολείο διαπίστωσε ότι τουαλέτες, καυστήρας, ντεπόζιτο πετρελαίου χωρίς εξαερισμό και όλα αυτά σε ένα Ειδικό Σχολείο.

Έχει ζητηθεί επανειλημμένα να δουν τον καυστήρα για να ανάψουν καθώς χειμώνας και κρυώνουν τα παιδιά κι ακόμα περιμένουν....».

Καυστήρας σε τουαλέτα
(FACEBOOK.COM)

Η Αγαθή Ρηγοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook τονίζει ο καυστήρας είναι πολύ παλιός και βρίσκεται στο χώρο του τουαλετών.«Έτσι και εκραγεί καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει;» διερωτάται.

Η ίδια αναφέρει ότι το επόμενο που εντόπισε είναι το αποχετευτικό σύστημα, το οποίο έχει διαλυθεί σε υποδαπεδια με αποτέλεσμα να μυρίζει όλος ο χώρος, καθώς και μέσα στην αίθουσα που είναι παιδιά με βαριά αναπηρία. Το προσωπικό διαμαρτύρεται, αλλά φωνή βοωντος.... Έχουν φέρει υδραυλικό έχει διαπιστωθεί το πρόβλημα, πρέπει να σπάσουν όλο το χώρο να γίνουν έργα».

Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ομολογεί ότι τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και δυόμισι χρόνια. «Έχουμε ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και έχουμε ζητήσει από τους αρμόδιους να βρεθούν λύσεις τόσο όσον αφορά στην μεταφορά του λέβητα όσο και στην επιδιόρθωση των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της αποχέτευσης του σχολείου.

Καυστήρας σε τουαλέτα
(FACEBOOK.COM)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL