Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.2°C16.6°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
14.5°C14.5°C
2 BF 60%
Γιάννης Μυλόπουλος / Οργή κατά της Athens Voice - «Θα τους πάω μέχρι τέλους»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιάννης Μυλόπουλος / Οργή κατά της Athens Voice - «Θα τους πάω μέχρι τέλους»

Γιάννης Μυλόπουλος
ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την οργή του πρώην πρόεδρου της Αττικό Μετρό και πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μυλόπουλου προκάλεσε δημοσίευμα της Athens Voice.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Μυλόπουλος ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα να ταξιδεύει με αεροπλάνο στην οικονομική θέση. Η αποδοχή της φωτογραφίας από τους χρήστες αλλά και το σχόλιο που τη συνόδευε «Τι λέτε λοιπόν; «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» στις επόμενες εκλογές;» ενόχλησε το συγκεκριμένο μέσο κι έτσι ξεκίνησε «ένας βρώμικος πόλεμος».

Στη στήλη «Τα νούμερα της Εβδομάδας | 1 - 7 Δεκεμβρίου 2022» η Athens Voice ισχυρίστηκε: «Γιάννης Μυλόπουλος - «Η φωτογραφία της χρονιάς. Ο #Αλέξης_Τσίπρας ταξιδεύει σε οικονομική θέση. Όταν υπουργοί και βουλευτές ταξιδεύουν στην 1η θέση, ο πρώην και #επόμενος_πρωθυπουργός ταξιδεύει στην οικονομική. Τι λέτε λοιπόν; «#Μητσοτάκης ή Τσίπρας» στις επόμενες εκλογές;»

Ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, ο οποίος είχε κερδίσει τη δημοσιότητα για τη κατασκευή τουαλέτας πολυτελείας στο γραφείο του και τα κινητά τηλέφωνα ως πρυτανικά δώρα, δημοσίευσε στο Τwitter μια φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού να κάθεται «σαν κοινός θνητός» στην οικονομική θέση του αεροπλάνου. Είναι φανερό πως ο πρώην πρύτανης επιθυμεί να διεκδικήσει μια θέση στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως καταγγέλλει σε νέα του ανάρτηση ο Γιάννης Μυλόπουλος το δημοσίευμα της Athens Voice, «με συκοφαντίες και ψέματα» επιχείρησε να τον μειώσει.

Όπως εξήγησε ο ίδιος «στο δημοσίευμα χρησιμοποιείτε σε βάρος μου δυο προσβλητικές για μένα, όσο και απόλυτα ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που με δυσφημούν και μειώνουν την προσωπικότητά μου».

«Η πρώτη αφορά σε ψευδή δημοσιεύματα προ δεκαετίας,  κατά τη διάρκεια της πρυτανικής μου θητείας, περί δήθεν τουαλέτας πολυτελείας στο πρυτανικό γραφείο. Τα κακόβουλα δημοσιεύματα ερευνήθηκαν τότε από εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε και αποδείχθηκαν παντελώς ανακριβή, με αποτέλεσμα η σχετική δίωξη να αρχειοθετηθεί.

Η δεύτερη ψευδής κατηγορία που μου αποδίδετε, αυτή για το κινητό τηλέφωνο και την ηθοποιό, κατά κακή σας τύχη δεν αφορά σε μένα, αλλά στον τότε αντιπρύτανη, αείμνηστο Γιάννη Παντή. Ο οποίος, πάντως, δικάστηκε για την κατηγορία αυτή και αθωώθηκε πανηγυρικά. Και για τις δυο ψευδείς κατηγορίες υπάρχει πλήρης τεκμηρίωση» σημειώνει ο Γιάννης Μυλόπουλος.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό και πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μυλόπουλος προειδοποίησε πως «αν δεν ανασκευάσουν κι αν δεν με αποκαταστήσουν σε αντίστοιχο δημοσίευμα, «θα τους πάω μέχρι τέλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL