Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C23.0°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C17.6°C
4 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.7°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
4 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.3°C
3 BF 45%
Πυροβολισμός 16χρονου - Θεσσαλονίκη / Μπαράζ κινητοποιήσεων για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι από αστυνομικό (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πυροβολισμός 16χρονου - Θεσσαλονίκη / Μπαράζ κινητοποιήσεων για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι από αστυνομικό (βίντεο)

screenshot

«Δεν ανεχόμαστε οι δυνάμεις καταστολής να βαράνε στο ψαχνό» γράφει το πανό των εργατικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούν κινητοποίηση στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου  που δεν πλήρωσε βενζίνη αξίας 20 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/KCNjx_GUqrM


Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση από εργατικά σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους έξω από Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου ο ανήλικος Κώστας Φραγκούλης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.  

Την ίδια ώρα ο αστυνομικός που πυροβόλησε εν ψυχρώ και από πίσω τον 16χρονο στο κεφάλι, μετά από αρκετές ώρες καθυστέρησης και υπό το βάρος της οργής των συγγενών και φίλων του 16χρονου Ρομά, τέθηκε τελικά σε διαθεσιμότητα, ενώ τα πρώτα στοιχεία της ΕΛΑΣ τον «καίνε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται η καταγγελία του δικηγόρου της οικογένειας που τόνισε ότι ήταν δολοφονική επίθεση, με πυροβολισμό σε ευθεία βολή καθώς εντοπίστηκε τρύπα από σφαίρα στο πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι η  έρευνα που διεξάγεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ανακοίνωση - ντροπής που είχε εκδώσει νωρίτερα η ΕΛΑΣ, όπου δεν είχε γίνει η παραμικρή αναφορά στη σφαίρα που δέχτηκε ο ανήλικος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL