Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Τραγωδία στις Σέρρες / Κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου μέχρι την κηδεία του μαθητή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τραγωδία στις Σέρρες / Κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου μέχρι την κηδεία του μαθητή

Πυροσβεστικό στο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες
(EUROKINISSI)

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Σερρών όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, μέχρι την ημέρα της κηδείας του 11χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του από την έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου θα παραμείνει κλειστό για άγνωστο ακόμη χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δύο ακόμη μαθητές της Α' και της Δ' δημοτικού, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο δήμος Σερρών διαβεβαιώνει, μεταξύ άλλων, την αποφασιστικότητά του να συνδράμει «με κάθε μέσο και κάθε τρόπο» τη διαλεύκανση του δυστυχήματος, καθώς όπως τονίζεται σε ανακοίνωση «δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν το μέγεθος της τραγωδίας της απώλειας του μαθητή της Στ´ Τάξης από την έκρηξη στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών»

Από τον δήμο εκφράζονται «τα βαθύτερα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας. Στους δύο μαθητές μας, που τραυματίστηκαν ευχόμαστε πλήρη και ταχεία ανάρρωση»

Παράλληλα τονίζεται ότι «είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στη διαλεύκανση κάθε πτυχής του δυστυχήματος, που δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά. Ήδη, οι αρμόδιες αρχές διενεργούν τις απαραίτητες έρευνες για την πλήρη εξακρίβωση των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών»

Αναφέρεται επίσης ότι σε ένδειξη πένθους ο Δήμος Σερρών αναστέλλει τις επόμενες ημέρες όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL