Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.6°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.7°C20.7°C
1 BF 29%
Θεσσαλονίκη / «Ζούσε η Έμμα τη στιγμή που την έκλεψαν» - Ψάχνουν τις κάμερες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / «Ζούσε η Έμμα τη στιγμή που την έκλεψαν» - Ψάχνουν τις κάμερες

Η 21χρονη Έμμα

Η 21χρονη Έμμα ζούσε όταν της έκλεψαν το τσαντάκι της που περιείχε 1.500 ευρώ, γεγονός που έχει καταγραφεί και από τις κάμερες αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας που έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νικόλαος Ρουσσόπουλος μιλώντας στην ertnews.gr σημείωσε: «Όπως ανέφεραν οι γονείς της η κοπέλα ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι. Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της οι διασώστες έψαχναν να βρουν τα πράγματα της  που ήταν διασκορπισμένα κάποιος πλησίασε και πήρε το τσαντάκι. Τα υπόλοιπα πράγματα της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ. Eίχε όχι μόνο χρήματα για να περάσει το μήνα, αλλά και για να πληρώσει την κλινική ζώων όπου νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος. Υπάρχουν ελπίδες ότι μπορεί να εντοπιστεί ο δράστης που πήρε το τσαντάκι γιατί στο χώρο υπήρχαν κάμερες. Για αυτό και η οικογένεια αναζητεί μάρτυρες».

Ο δικηγόρος της οικογένειας υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια της κλοπής, η κοπέλα ζούσε, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Την στιγμή εκείνη η Έμμα ζούσε. Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις.

Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως «έπιασε» τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι ότι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα «χτυπητό» χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL