Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.6°C16.8°C
3 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.2°C16.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C13.0°C
0 BF 82%
Κρήτη / Μετρά τις πληγές της από την φονική κακοκαιρία – Αγωνία για την αγνοούμενη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Μετρά τις πληγές της από την φονική κακοκαιρία – Αγωνία για την αγνοούμενη

Κακοκαιρία στην Κρήτη
(INTIME NEWS)

Τραγικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη, καθώς ένας 50χρονος έχασε τη ζωή του ενώ μεγαλώνει η αγωνία για τη γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον άνδρα στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Στον εντοπισμό της 45χρονης συνεπιβάτισσας του 50χρονου έχουν επικεντρωθεί τώρα οι Αρχές χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι έρευνες που γινόντουσαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω των φερτών υλικών και σταμάτησαν με το που έπεσε το σκοτάδι. Αύριο φτάνει στην περιοχή η ειδική μονάδα υποβρύχιων αποστολών προκειμένου με εξειδικευμένο κλιμάκιο να επιχειρήσουν να βρουν την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με το OPEN, ο 50χρονος με τη 45χρονη είχαν μεταβεί στην περιοχή για να καθαρίσει κάποια ενοικιαζόμενα σπίτια όταν αποφάσισαν να φύγουν παρά τον όγκο των νερών. Ο 50χρονος στην τελευταία του κλήση ανέφερε ότι ο όγκος των νερών είχε ξεπεράσει το ύψος του αμαξιού και ότι οι ίδιοι κινδύνευαν. Εκείνος δυστυχώς βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ μαρτυρίες λένε ότι τη γυναίκα την είδαν μέσα στο νερό να παρασύρεται από τον χείμαρρο με την πιθανότητα να είναι να άνοιξε την πόρτα να σωθεί.

Την ίδια στιγμή στο Παλιόκαστρο, στη Λυγαριά, στη Σητεία, στον Άγιο Νικόλαο και γενικότερα σε όλο το βόρειο τμήμα του Ηρακλείου έχουν γίνει ανεπανόρθωτες ζημιές, με αυλές και οχήματα να έχουν παρασυρθεί, κατολισθήσεις και καταστήματα να έχουν πλημμυρίσει.

Ενδεικτικό του μεγέθους βροχής στην Κρήτη το γεγονός ότι σε μία μόλις ώρα η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 450 κλήσεις.

Μέχρι στιγμής, μήνυμα 112, για αποφυγή μετακινήσεων λόγω των ακραίων φαινομένων, έχει σταλεί σε κατοίκους περιοχών της Κρήτης, Κάσου, Καρπάθου, Ρόδου, Χάλκης και Καστελλόριζου.

Κακοκαιρία στην Κρήτη
(INTIME NEWS)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL