Live τώρα    
Παιδοβιαστές / Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παιδοβιαστές / Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης

Μεταγωγή κατηγορούμενο για παιδεραστία
(INTIME NEWS/ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ)

Εντολή για κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ηλία Μίχου και της μητέρας της 12χρονης έδωσε η Αρχή Ξεπλύματος Βρωμικου Χρήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Αρχής κατά του Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλμπος Βουρλιώτης παρήγγειλε κατεπείγουσα έρευνα για να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου που έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά και του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, δηλαδή της συζύγου και του γιου του, όπως επίσης και της μητέρας του ανήλικου θύματος.

Σκοπός της έρευνας είναι να εξακριβωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Σε αυτή την περίπτωση η αρχή θα ζητήσει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης, διαβιβάζοντας τα στοιχεία που έχει συλλάβει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0