Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.6°C18.2°C
3 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.6°C18.0°C
2 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.0°C
4 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
4 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
8 °C
7.9°C12.3°C
0 BF 100%
Παιδοβιαστές / Προφυλακιστέοι Μίχος και Σοφιανίδης για την φρικτή υπόθεση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παιδοβιαστές / Προφυλακιστέοι Μίχος και Σοφιανίδης για την φρικτή υπόθεση

Κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Τον δρόμο της φυλακής πήραν οι δύο κατηγορούμενοι στην φρικτή υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι δύο φέρεται να εμφανίστηκαν προκλητικοί.

Συγκεκριμένα, ο Μίχος φέρεται να «βάφτισε» σεξουαλικές επαφές τους βιασμούς της 12χρονης. Τήρησε πάντως το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Σοφιανίδης ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, υποστήριξε ότι πλήρωνε το παιδί και όχι τον συγκατηγορούμενο του, ενώ κατέθεσε ότι βρήκε το κορίτσι μέσω εφαρμογής.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL