Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Γιαγιά 12χρονης / Ο Μίχος μας απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει - Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με τις αδερφές της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιαγιά 12χρονης / Ο Μίχος μας απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει - Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με τις αδερφές της

Ο Ηλίας Μίχος

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για απόπειρα χρηματισμού προκειμένου να κλείσουν στόματα και να μην αποκαλυφθεί η δυσώδης υπόθεση του κατ΄εξακολούθηση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό από τους Μίχο, Σοφιανίδη και άγνωστο αριθμό ανδρών που πλήρωναν για να βιάζουν το κοριτσάκι, προέβη η γιαγιά της.

Η γιαγιά της μικρής αποκάλυψε ότι η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του κοριτσιού 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση ενώ ο Ηλίας Μίχος απειλούσε την οικογένεια ότι θα τους σκοτώσει όλους, ότι θα τους κάψει όλους ζωντανούς.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μην μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει 'θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα' », είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤΙ1, η γιαγιά της 12χρονης κατήγγειλε ότι «Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια!  Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω,  εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».

Η γιαγιά της 12χρονης αποκάλυψε ακόμα  ότι ο 53χρονος ζητούσε από το κοριτσάκι να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της. «Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει», είπε η γιαγιά του κοριτσιού. 

Και προσέθεσε, «για δυο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες. Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε…Τι να πω. Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός».

Η γιαγιά της 12χρονης αναφέρθηκε και στην άθλια σωματική και ψυχολογική κατάσταση της μικρής λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”… “Τί έχεις παιδί μου;”. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά», κατέληξε η γιαγιά της μαθήτριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL