Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
18.6°C23.0°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.2°C20.1°C
2 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.0°C21.6°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.8°C26.6°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 55%
Βιασμός 12χρονης – Μαστροπεία / Το οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο του 53χρονου βιαστή ανηλίκων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης – Μαστροπεία / Το οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο του 53χρονου βιαστή ανηλίκων

Τα δυο προφίλ του 53χρονου βιαστή της 12χρονης μαθήτριας, αυτό του καλού οικογενειάρχη και καλού χριστιανού και αυτό του σκληρού βιαστή ανηλίκων που μάλιστα πληρωνόταν για να βιάζουν και άλλοι παιδόφιλοι το κοριτσάκι, αποκαλύπτουν το οργανωμένο σχέδιο πίσω από το αποτρόπαιο διαρκές έγκλημα σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 1.000 σελίδες της δικογραφίας, η οποία ακόμα συμπληρώνεται, περιέχονται απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις καθώς και φωτογραφίες. Στη δικογραφία αποτυπώνεται πλήρως η δράση του 53χρονου ενώ καταγράφονται και ονόματα και τηλέφωνα ατόμων τα οποία φέρονται να επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στην 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο προφίλ, το κοινωνικοπολιτικό, το έστησε ο 53χρονος με το πραγματικό του όνομα στο Facebook. Πλήθος αναρτήσεων από εκδηλώσεις και οικογενειακές εκδρομές πάντα χαμογελαστός και προσηνής. Πλήθος φωτογραφιών με πολιτικούς της ΝΔ, καθώς ήταν και ο ίδιος μέλος του κόμματος μέχρι την αναστολή της ιδιότητάς του μέλους με την αποκάλυψη της εγκληματικής του δράσης, πλήθος φωτογραφιών με ηθοποιούς και τραγουδιστές. Πλήθος φωτογραφιών με ιερείς ακόμα και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, βίντεο που ο ίδιος ψάλλει στην εκκλησία και ηγείται σε λιτανείες με το σταυρό στο χέρι.

Ένα προφίλ κομμένο και ραμμένο στο μότο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» που οικοδόμησε με προσοχή και επιμέλεια με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας καλός οικογενειάρχης, άνθρωπος της εκκλησίας, δραστήριος πολίτης και υπεράνω πάσης υποψίας.

Το δεύτερο προφίλ ήταν αυτό που οικοδόμησε με την ίδια επιμέλεια ο 53χρονος ανώνυμα μέσω του διαδικτύου, στον νοσηρό κόσμο των παιδόφιλων, βιαστών ανηλίκων. Εκεί όπου αναρτούσε αισχρά βίντεο με τη 12χρονη προκειμένου να βρει «πελάτες» - βιαστές ανηλίκων που πλήρωναν για να βιάσουν το κοριτσάκι. Και είναι από αυτό το προφίλ του 53χρονου που, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται ενώπιον ενός πολυπλόκαμου, δυσώδους κυκλώματος εγκληματιών παιδόφιλων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 200 άτομα είχαν εκφράσει  ενδιαφέρον να πληρώσουν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και εκτιμάται ότι είναι άγνωστος ακόμα ο αριθμός, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν για, περίπου, 100 άτομα, που τελικά πλήρωσαν και βίασαν τη 12χρονη μαθήτρια, με την ίδια να έχει καταθέσει ότι βιάστηκε από δέκα άτομα.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε πρώτη φάση κοντά στη σύλληψη πέντε ατόμων ενώ τη διαδρομή της εγκληματικής δράσης εκτιμούν ότι μπορεί να ξεκλειδώσει και ο 42χρονος που συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο και οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης μαθήτριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL