Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.8°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
10.7°C15.6°C
3 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.0°C16.0°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.0°C
4 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 62%
Μητέρα 12χρονης / Σοβαρές καταγγελίες για το ΑΤ Κολωνού και τη σύζυγο του 53χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μητέρα 12χρονης / Σοβαρές καταγγελίες για το ΑΤ Κολωνού και τη σύζυγο του 53χρονου

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης

Αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες της μητέρας της 12χρονης που έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού. Η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι το αστυνομικό τμήμα Κολωνού δεν την δέχτηκε αρχικά, ενώ τόνισε ότι η σύζυγος του 53χρονου επιχείρησε να την αποτρέψει από το να καταγγείλει την άρρωστη δράση σε βάρος της 12χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δε με δέχονταν αμέσως. Και πήγα την επόμενη μέρα ξανά από εκεί με στείλαν στη ΓΑΔΑ» σημείωσε η μητέρα του παιδιού και περιέγραψε το χρονικό της φρικτής υπόθεσης.

 Όπως είπε μιλώντας στον Alpha, έκανε την καταγγελία και προσκόμισε πολλά στοιχεία. «Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά, ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Εγώ θέλω αυτή τη στιγμή να μπει φυλακή ο άνθρωπος αυτός, να πληρώσει για αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί».

Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε πώς η θεία αντιλήφθηκε την αρρωστημένη δράση του 53χρονου. «Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνησε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει (σ.σ. η θεία) “γιατί παίζει με το κινητό τόσες ώρες;” Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και είδε που κοκκίνησε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα για να του στείλει γυμνά βίντεο και φωτογραφίες».

Η μητέρα της 12χρονης τόνισε ότι η θεία «μετά από κάποια ώρα άνοιξε το κινητό και μου τα έστειλε όλα με viber τα μηνύματα. Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δε με δέχονταν αμέσως. Και πήγα την επόμενη μέρα ξανά από εκεί με στείλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα».

«Η γυναίκα του μου είπε να μην τον καταγγείλω»

«Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, την βρήκα μέσω messenger, της έστειλα μήνυμα και της λέω: "Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο, είναι επείγον" και με πήρε και της το είπα και ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; "Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειάς μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε "σε παρακαλώ μην πας να το καταγγείλεις, και ό,τι θέλεις θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά". Της λέω "είσαι σοβαρή; Η ίδια έπρεπε να είχες πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα" και την μπλόκαρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL