Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Αλέξης Παπαχελάς / Αποκαλύπτει τη δυσφορία του Μαξίμου μετά τα ρεπορτάζ για τις υποκλοπές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλέξης Παπαχελάς / Αποκαλύπτει τη δυσφορία του Μαξίμου μετά τα ρεπορτάζ για τις υποκλοπές

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Παπαχελάς
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης σχετικά με την ελευθερία του Τύπου επιβεβαίωσε η τοποθέτηση του διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή» Αλέξη Παπαχελά, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Θοδωρή Χονδρόγιαννου, κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου δημοσιογραφίας «A matter of Trust», σχετικά με την κάλυψη του εν λόγω σκανδάλου από τα ελληνικά media δήλωσε ότι τα σχετικά ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη «έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά» και ότι «δεν αγαπήθηκαν στο Μαξίμου».

Όπως παραδέχεται ο διευθυντής της Καθημερινής η κυβέρνηση δεν αντέχει ούτε τα ρεπορτάζ μιας κεντροδεξιάς εφημερίδας, έχοντας προφανώς καλομάθει από τη αντιμετώπιση που έχει από τα υπόλοιπα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία αναφορικά με το εν λόγω σκάνδαλο έχουν ξεχάσει τη σημαίνει δημοσιογραφία.

Παράλληλα, ο Αλ. Παπαχελάς παραδέχθηκε ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, και η εφημερίδα στην οποία είναι διευθυντής, «άργησαν να μπουν στο θέμα» των υποκλοπών, ωστόσο, σημείωσε ότι από τη στιγμή που ασχολήθηκε η εφημερίδα, «η κάλυψη δεν είναι ελλιπής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL