Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.6°C
2 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C14.1°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.9°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.8°C14.1°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.5°C
2 BF 100%
Μένιος Φουρθιώτης / Αρνήθηκε τις κατηγορίες - Ισχυρίστηκε ότι είναι «θύμα πλεκτάνης»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Αρνήθηκε τις κατηγορίες - Ισχυρίστηκε ότι είναι «θύμα πλεκτάνης»

Φουρθιώτης δίκη
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Η υπόθεση, μπήκε στην τελική ευθεία καθώς στην επόμενη δικάσιμο, στις 11 Οκτωβρίου, θα προχωρήσει με την πρόταση του εισαγγελέα.

Σήμερα απολογήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου ο βασικός κατηγορούμενος τηλεπαρουσιαστής, καθώς και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση που αφορά δύο περιστατικά: το ένα με πυροβολισμούς με Καλάσνικοφ και το άλλο έκρηξη έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη τον Απρίλιο του 2021.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο επιθέσεις ήταν σκηνοθετημένες από τον τηλεπαρουσιαστή, με δράστες τους συγκατηγορουμένους του, προκειμένου να επανέλθει η αστυνομική φρούρηση που είχε αφαιρεθεί από τον Φουρθιώτη.

Απολογούμενος ο βασικός κατηγορούμενος απέδωσε την όλη υπόθεση σε προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί συμφωνία του ιδιοκτήτη του καναλιού όπου εργαζόταν, με συγκεκριμένο κόμμα, ενώ όπως είπε τον άφησαν άνεργο για 17 μήνες «για να μη μιλήσει».

Αρνητική θέση έναντι των κατηγοριών που τους αποδίδονται, έλαβαν κατά τις απολογίες τους και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL