Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.9°C22.6°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.3°C22.6°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.7°C25.4°C
4 BF 47%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C20.4°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 33%
Κομοτηνή / Μάχη για τη ζωή δίνει η γυναίκα που της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κομοτηνή / Μάχη για τη ζωή δίνει η γυναίκα που της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της

ΜΕΘ
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Μάχη για την ζωή της δίνει η γυναίκα στην Κομοτηνή που έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της καθώς την περιέλουσε με βενζίνη και ύστερα της έβαλε φωτιά. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Κομοτηνής καθώς κρίθηκε απαγορευτικό να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στο όλο της το σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 50χρονη γυναίκα είχε χάσει παλαιότερα το ένα πόδι της, λόγω διαβήτη.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιώργο Πατλάκα που μίλησε στο Mega «Η γυναίκα έφερε αρκετά εκτεταμένα εγκαύματα, γύρω στο 60% του σώματος. Κυρίως στην εμπρόσθια επιφάνεια εκεί που της έριξαν δηλαδή την βενζίνη και πήρε φωτιά».

Όπως είπε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση και το μεσημέρι της Παρασκευής επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της και διασωληνώθηκε.

Ο διευθυντής ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν αρχικά να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη σε κέντρο εγκαυμάτων αλλά η κατάσταση της υγείας της τώρα είναι επισφαλής δηλαδή δύσκολα θα μπορέσει να μεταφερθεί. Παράλληλα υποστήριξε ότι «τα εγκαύματα είναι μια βαριά κατάσταση, είναι πολύ δύσκολα να αντιμετωπιστούν»

Σε βάρος του 62χρονου άνδρα της γυναίκας που την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL