Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Επίθεση με καυστικό υγρό / Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 49χρονη–Τι δήλωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση με καυστικό υγρό / Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 49χρονη–Τι δήλωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας

NOΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της» δήλωσε στην ΕΡΤ η Ελένη Αλειφέρη, διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται η 49χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα αποτρόπαιης επίθεσης με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της.


«Χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι» είπε η διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας η οποία ανέφερε πως το παρόν χορηγείται στην 49χρονη φαρμακευτική αγωγή.

Όπως τόνισε η κ. Αλειφέρη από τη συνομιλία που είχε μαζί της διαπίστωσε ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα. «Παρά το σοκ που έχει υποστεί μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι δυνατή και αυτή η δύναμή της θα βοηθήσει στη συνέχεια στη δύσκολη πορεία που έχει μπροστά της» σημείωσε. Πρόσθεσε ακόμη ότι όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο και βρίσκεται στο πλευρό της 49χρονης, μητέρας 6 παιδιών, γυναίκας.

«Πέρα από τη φαρμακευτική στήριξη παρέχουμε και ψυχολογική στήριξη και αν χρειαστεί οτιδήποτε άλλο θα είμαστε κοντά της» δήλωσε η κ. Αλειφέρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας συνελήφθη και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ομολόγησε ότι της επιτέθηκε χρησιμοποιώντας υδροχλωρικό οξύ, ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές μαζί της. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 50χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε τα ξημερώματα της Τετάρτης την 49χρονη την ώρα που έμπαινε στην επιχείρηση όπου εργάζεται. Αρχικά τοποθέτησε πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της, ενώ στη συνέχεια έριξε στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό και τράπηκε σε φυγή.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL