Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Τάσος Τέλλογλου / Αιχμές για τη εισαγγελία του Αρείου Πάγου - Καταγγέλλει διαρροές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τάσος Τέλλογλου / Αιχμές για τη εισαγγελία του Αρείου Πάγου - Καταγγέλλει διαρροές

ΤΑΣΟΣ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Αίσθηση προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος αποφάσισε να κάνει έρευνα για τυχόν παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Αφορμή στάθηκε ανάρτηση που είχε κάνει προ ημερών ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος την Πέμπτη καλείται σε κατάθεση.

Ο Τάσος Τέλλογλου, μόλις έγινε γνωστός ο λόγος για τον οποίο καλείται για κατάθεση, υπονόησε ότι δίνονται περίεργες διαρροές, αφήνοντας αιχμές κατά της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. «Το μεσημέρι με πήραν από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δε μου είπαν τι με θέλουν. Τους είπα ότι θα πάω αύριο. Το είπα στη γυναικά μου και τον δικηγόρο μου. Το απόγευμα ξύπνησα και είδα ότι είχαν "ενημερώσει" αυτοί. Καληνύχτα και καλή τύχη» αναφέρει.

Η ειρωνεία είναι ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν εξετάζει την ουσία της υπόθεσης παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη αλλά το πώς διέρρευσαν τα στοιχεία. Τώρα η ίδια η εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατηγορείται για διαρροές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL