Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Αιγάλεω / Περίεργη υπόθεση αρπαγής βρέφους - Δύο συλλήψεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αιγάλεω / Περίεργη υπόθεση αρπαγής βρέφους - Δύο συλλήψεις

πηγή Pixabay

Μία περίεργη υπόθεση εξελίχθηκε στο Αιγάλεω η οποία ενδέχεται να συνδέεται με εμπόριο βρεφών. Αστυνομικοί της δημοτικής αστυνομίας εντόπισαν δύο άνδρες που κρατούσαν ένα βρέφος 8 μηνών, να κινούνται κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Τις υποψίες των δημοτικών αστυνομικών κίνησε το γεγονός ότι δεν υπήρχε γυναίκα μαζί τους, και τους προσέγγισαν κάνοντας ερωτήσεις αν κάποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του βρέφους. Σύμφωνα με τον Alpha, σε ερώτηση πού βρήκαν το μωρό, οι άνδρες έπεφταν σε αντιφάσεις και καλέστηκε η ΕΛΑΣ. Οι δύο άνδρες ηλικίας 33 και 30 ετών αρχικά ισχυρίστηκαν ότι το μωρό είναι μιας φίλης τους και τους το είχε δώσει για να πάει μία βόλτα. Στη συνέχεια είπαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι η μητέρα τους παρέδωσε το βρέφος προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ. 

Ειδοποιήθηκε η μητέρα του βρέφους, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι ήξερε τους άνδρες αλλά ότι της άρπαξαν το μωρό από το σπίτι, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά.

Οι δύο άνδρες της περίεργης αυτής υπόθεσης συνελήφθησαν με την κατηγορία αρπαγής βρέφους και οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς, ότι είχαν κανονίσει να πουλήσουν το αγοράκι και στο σημείο που εντοπίστηκαν, είχαν δώσει ραντεβού με τους αγοραστές.

Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» για προληπτικούς λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL