Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Η απάντηση του γιατρού μετά τη μήνυση σε βάρος του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Η απάντηση του γιατρού μετά τη μήνυση σε βάρος του

Η Ρούλα Πισπιρίγκου
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Απάντηση στην μητέρα και στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του δίνει ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης. Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1 αναφέρει ότι έκανε το καθήκον του και κράτησε στη ζωή τη Τζωρτζίνα.

 «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων» τόνισε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσαν τη μήνυση στα δικαστήρια της Πάτρας με αφορμή δημόσιες δηλώσεις του γιατρού, σύμφωνα με τις οποίες η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», ισχυρίζονται σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυσης που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας, κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL