Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι / Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι / Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης

Η πολυκατοικία στο Περιστέρι όπου έγινε η νέα γυναικοκτονία
Η πολυκατοικία στο Περιστέρι όπου έγινε η νέα γυναικοκτονία (INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ)

Στον 20χρονο σύντροφο της 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι στρέφουν οι αστυνομικές αρχές τις έρευνές τους.

Ο νεαρός που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της, καθώς είχε και κλειδιά του διαμερίσματος στο οποίο και εντοπίστηκε νεκρή η ανήλικη, παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος.

Η κοπέλα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε μαρτυρικό και ασφυκτικό θάνατο, καθώς εντοπίστηκαν εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης, αλλά και γρατσουνιές στο μάγουλο. Πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης της είχε κλείσει τους αεροφόρους αγωγούς για να μην μπορεί να αναπνεύσει. Άλλα στοιχεία, όπως οι διάσπαρτοι μώλωπες στο σώμα της, δείχνουν πως το κορίτσι πάλεψε πριν πεθάνει.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, επί της οδού Αραχώβης 48, στο Περιστέρι. Η 17χρονη, όπως και η μητέρα της, εργαζόταν σε μαγαζί με τυρόπιτες. Η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι όταν πήγε εκεί ο φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας και γύρω στις 8 το βράδυ, που η κόρη της έπρεπε να πάει στη δουλειά άρχισε να της τηλεφωνεί γιατί δεν φάνηκε.

Το θύμα εντόπισε η μητέρα και η αδελφή της στο σπίτι περίπου τα μεσάνυχτα και έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που υποδεικνύει ότι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης και διάρρηξης, οπότε πιθανώς το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο και άνοιξε την πόρτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL