Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C15.8°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.6°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.1°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
3 BF 55%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πισπιρίγκου
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή που της ασκήθηκε για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας δημοσιοποίησε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, σε ερώτηση για το πώς νιώθει η μητέρα των τριών παιδιών μετά από αυτή την εξέλιξη, είπε: «Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνας της, όπως βγαίνει από τα ΜΜΕ».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συνήγορος της Ρ. Πισπιρίγκου η ίδια υποστηρίζει ότι αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά της, βίωσε την απώλειά τους και τώρα έρχεται στη θέση της κατηγορούμενης για το θάνατό τους.

Παράλληλα, ο κ. Παπδόπουλος έκανε λόγο για μια υπόθεση με αντικρουόμενα στοιχεία και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει να ληφθούν υπόψιν οι αλληλοσυγκρουόμενες καταθέσεις.

Νωρίτερα, ο ίδιος, με ανακοίνωσή του σχετικά με διαδικτυακή συζήτηση στο twitter στις 29 Ιουλίου και αναφορικά με «την δήθεν "άποψη που φέρομαι να έχω σε σχέση με την πελάτισσά μου Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεσή της" και αναφορικά με τον υπαινιγμό που διατυπώθηκε περί πλημμελούς ασκήσεως των καθηκόντων μου» δηλώνει ότι τα διαψεύδει κατηγορηματικά και απερίφραστα.

«Η αποκλειστική σκοπιμότητα τέτοιων υπαινιγμών είναι η αμφισβήτηση των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης, ισχυρισμών που τίθενται με ευπρέπεια και σαφήνεια» προσθέτει μεταξύ άλλων ο ίδιος

«Στην ίδια διαδικτυακή συζήτηση, πέραν της καταπάτησης κάθε τεκμηρίου αθωότητας της κατηγορουμένης - εντολέως μου, ανακοινώθηκε προκαταβολικά και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας, γεγονός που αποδεικνύει την επικοινωνία της Εισαγγελικής Αρχής με συγκεκριμένους δημοσιογράφους που φαίνονται να είναι σε θέση να γνωρίζουν εκ των προτέρων και να ανακοινώνουν τα διαφορετικά στάδια μίας ποινικής διαδικασίας η οποία, ωστόσο, βάσει του νόμου, είναι μυστική.

» Τέλος, σε σχέση με την συνεχιζόμενη δημοσίευση φωτογραφιών τόσο της εντολέως μου όσο και των παιδιών της σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σας γνωστοποιώ ότι έχω λάβει εντολή από την ίδια να ζητήσω την παύση κάθε σχετικής δημοσίευσης, καθώς και την άσκηση, για λογαριασμό της, όλων των δικαιωμάτων που της παρέχει ο νόμος, στην περίπτωση που εξακολουθήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο», υπογραμμίζει ο συνήγορος της Ρ. Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, οι εισαγγελείς έκριναν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής της 33χρονης μητέρας, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, του τελευταίου της παιδιού που έφυγε από τη ζωή και έγινε αφορμή να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL