Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
ΤΡΑΙΝΟΣΕ / Ακινητοποιήθηκε τρένο στα μισά της διαδρομής - Οργή στους επιβάτες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΡΑΙΝΟΣΕ / Ακινητοποιήθηκε τρένο στα μισά της διαδρομής - Οργή στους επιβάτες

Κιλκίς τρένο επιβάτες
infonews24.gr

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του τρένου, παρά τη… μετονομασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε «Hellenic train».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα προβλήματα παραμένουν για όσους επιλέγουν το σιδηρόδρομο, καθώς επί κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ελλιπής η συντήρηση και καθυστερεί η αναβάθμιση του δικτύου, έχουν «παγώσει» κρίσιμα σιδηροδρομικά έργα, υπάρχει έλλειψη προσωπικού, και οι καθυστερήσεις, ακυρώσεις δρομολογίων συνεχίζουν.

Τελευταίο περιστατικό, όπως μεταδίδει το Infonews24.gr, αποτελεί η αναγκαστική αποβίβαση των επιβατών της αμαξοστοιχίας η οποία εκτελούσε το δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς τη Δράμα, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Κιλκίς, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να κατέβουν από τα βαγόνια του τρένου και να μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει επιβάτης του τρένου, στο infonews24.gr, «είναι άγνωστο το πότε θα έρθει το λεωφορείο, δεν θα μας έχει ενημερώσει κάνεις και η ταλαιπωρία είναι μεγάλη».

Ο ίδιος τονίζει πως συχνά παίρνει αυτό το τρένο για να κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο και κάθε φορά παρουσιάζει προβλήματα. «Είτε κάνει 3 και 4 ώρες για να φτάσει στη Ροδόπολη είτε διακόπτεται και έρχεται λεωφορείο για να συνεχιστεί το ταξίδι».

Κιλκίς τρένο επιβάτες
infonews24.gr

Όσες φορές και να αλλάξει η ονομασία λοιπόν, τα προβλήματα παραμένουν. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που με μια βροχή εγκλωβίστηκαν τέσσερα τρένα και 1.000 επιβάτες στον σταθμό Κατερίνη, πηγαίνοντας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής δηλώνοντας ότι «διορθώσαμε τα κακώς κείμενα της ιδιωτικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ» και επαναλαμβάνοντας το παραμύθι των επιτευγμάτων της νέας σύμβασης, η οποία προικίζει για πρωτοφανή περίοδο 15 ετών την ιταλική ιδιοκτήτρια εταιρεία με το ποσό μαμούθ των 750 εκατ. ευρώ (50 κάθε χρόνο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL