Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.6°C17.0°C
3 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.6°C18.4°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
17.0°C17.1°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
6 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.4°C12.9°C
0 BF 100%
Γιάννης Μαντζουρανης για Novartis / Ο πιο εκτεθειμένος είναι ο Στουρνάρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιάννης Μαντζουρανης για Novartis / Ο πιο εκτεθειμένος είναι ο Στουρνάρας

Ο Γιάννης Μαντζουράνης
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

«Έχει μπει ταφόπλακα στην θεωρία της σκευωρίας» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή +News ο συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη, Ιωάννης Ματζουράνης.

Όπως τόνισε με αυτό το βούλευμα, το οποίο σε κάποια σκέλη είναι ομόφωνο και σε άλλα σκέλη είναι με οριακή πλειοψηφία τελειώνει όποια κουβέντα υπήρχε μέχρι σήμερα για σκευωρία. «Η παραπληροφόρηση για το αποτέλεσμα του βουλεύματος δεν προήλθε μόνο από ανώτατες δικαστικές πηγές αλλά και από την κυβέρνηση τελικά» υπογράμμισε για να προσθέσει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμενε την επόμενη ημέρα όταν ξέραμε όλοι του βούλευμα οπότε υπήρχε από πίσω «συνολικός κυβερνητικός σχεδιασμός».

Για τον κ. Ματζουράνη ο πιο εκτεθειμένος είναι ο Γιάννης Στουρνάρας, ύστερα από ηχητικό που δημοσίευσε ο Κώστας Βαξεβάνης όποτε ο Μανιαδάκης ξεκάθαρα τονίζει πως δέχθηκε ισχυρή πίεση έως και εκβιασμό από τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος.

https://youtu.be/Fe-9LVq7I-s

«Ο λαλίστατος κ. Στουρνάρας πλέον σιωπά γιατί στο βούλευμα γίνεται η εξής παραδοχή: ο Μανιαδάκης είναι ψευδομάρτυρας και άλλαξε τις καταθέσεις του μετά την επίσκεψη στο γραφείο του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος.». Αντίστοιχα υπόλογο και εκτεθειμένο πολιτικά χαρακτήρισε και τον κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Στουρνάρας πλέον οφείλει να εξηγήσει:

1.Γιατί κάλεσε τον Μανιαδάκη στο γραφείο του.

2. Γιατί απείλησε τον Μανιαδάκη. Τόνισε πως δεν έχει αρκετές ελπίδες, καθώς αυταπάγγελτες διώξεις δεν θα γίνουν λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Δηλαδή λόγω της ισχύς κάποιων προσώπων κανένας δεν θα τολμήσει να τους εναντιωθεί φοβούμενοι της μοίρα της Τουλουπάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL