Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Πήρε προθεσμία για να καταθέσει για τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Πήρε προθεσμία για να καταθέσει για τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας

Πισπιρίγκου
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κλήση για ανωμοτί κατάθεση επέδωσε σήμερα κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη Ρούλα Πισπιρίγκου, στις φυλακές Κορυδαλλού, σχετικά με τις δολοφονίες των παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έφτασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στις φυλακές, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη η 33χρονη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, προκειμένου να εκτελέσουν την εισαγγελική παραγγελία. Οι δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έστειλαν την κλήση κρίνοντας - αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας - ότι μοναδική ύποπτη για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών είναι η μητέρα τους

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη-Νίκου Καλογρηά, οι θάνατοι της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες και συγκεκριμένα σε ασφυξία, και όχι σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου η ίδια και οι συνήγοροί της να λάβουν πλήρη γνώση του υλικού της δικογραφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL