Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Γυναικοκτονία στην Καβάλα / Απίστευτη αθλιότητα του newsit
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στην Καβάλα / Απίστευτη αθλιότητα του newsit

Φαρμακείο στην Καβάλα
(INTIME NEWS/ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ)

Το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου - ο οποίος έχει διαγραφεί έξι φορές από την ΕΣΗΕΑ - προχώρησε σε ένα απαράδεκτο δημοσίευμα σχετικά με τη γυναικοκτονία στην Καβάλα, με τίτλο «Εικόνες σοκ από τη δολοφονία της φαρμακοποιού – Η στιγμή που ο συζυγοκτόνος μεταφέρει το άψυχο κορμί της».

Πρόκειται για οπτικό υλικό από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος που υπάρχει εντός του φαρμακείου όπου έγινε η γυναικοκτονία, υλικό που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στην ενημέρωση των αναγνωστών.

«Το φαρμακείο είναι ανοιχτό για τους πολίτες ακόμα κι όταν το ζευγάρι θα μπει στις 16:39 μέσα στο κουζινάκι που σημειώθηκε η δολοφονία. Περίπου 15 λεπτά αργότερα ο 55χρονος θα βγει από αυτό έχοντας στα χέρια του το κορμί της άψυχης γυναίκας του. Θα την πάει στο δωμάτιο και θα την αφήσει» αναφέρεται στο δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει η αντίστοιχη φωτογραφία που το avgi.gr αρνείται να αναπαράξει.

Παράλληλα υπάρχει και βίντεο με τίτλο «η στιγμή της γυναικοκτονίας στην Καβάλα», ολοκληρώνοντας έτσι τον δημοσιογραφικό κατήφορο για μερικά παραπάνω κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL