Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Κουκάκι / Στη φυλακή ο 55χρονος γυναικοκτόνος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κουκάκι / Στη φυλακή ο 55χρονος γυναικοκτόνος

Γυναικοκτόνος - Κουκάκι
(ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ /EUROKINISSI)

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι.

Σε βάρος του 55χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία φέρεται να την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε στην απολογία του, ότι ένιωθε «παθολογική ζήλια» για την εν διαστάσει σύζυγό του καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους.

«Μετάνιωσα! Θόλωσε το μυαλό μου, ψυχολογικά ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση που έχασα τον έλεγχο! Τότε έγινε το κακό και τη χτύπησα! Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελε διαζύγιο και ετοιμαζόταν για διακοπές με το φίλο της. Όταν κατάλαβα τι έκανα αποφάσισα να αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε ο 55χρονος.

Συνέχισε λέγοντας: «Πήρα τηλέφωνο τον μπατζανάκη μου στη Χαλκίδα, του είπα ότι τη σκότωσα και ότι πάω να δώσω τέλος στη ζωή μου και να προσέχει τα παιδιά μου. Αμέσως μετά πήρα το γιο μου και του είπα ότι έγινε μακελειό και να πάρει την αστυνομία. Μπήκα στο αυτοκίνητο με σκοπό να δώσω τέλος στη ζωή μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL